Drie interieurtrends voor 2017

De eerste maanden van het jaar zijn weer voorbij. Een leuk moment om in drie populaire interieurtrends te duiken. De trends die we gaan bekijken zijn: een vloer, een trend voor de verlichting van 2017 en een trend om jouw woonkamer warmer te maken!

Whitewash vloer

Iets wat razend populair is in 2017 is de whitewash vloer! De Whitewash vloer is een bewerking van de houten vloer waar de vloer een wittere look van krijgt. De vloer wordt niet helemaal wit, de nerven en de structuur van het hout kan je er goed doorheen zien.

De combinatie van een houten vloer en een witte glans creëert een prachtige rust in je huis. De whitewash vloer valt goed te combineren met natuurlijke elementen en accessoires. Kleuren die je veel gaat terugzien in 2017 zijn grijstinten & olijfgroen.

Industriële lampen

Verlichting in je huis kan veel invloed hebben op de sfeer die je wilt creëren. Industriële lampen is dé trend van 2017. Een mooi voorbeeld daarvan is de Osram lamp. De authentieke Osram lamp zorgt met de nieuwste technologie voor een prachtig design in je huis.

Designradiatoren woonkamer

Tegenwoordig is een verwarming niet alleen maar voor warmte in je woonkamer. Dit jaar kun je de verwarming ook vervangen voor een ware designradiator. Zo zorg je niet enkel voor een warme woonkamer, maar ook voor een modern designitem in je interieur.

Een ander voordeel van een designradiator is dat die verticaal geplaatst wordt. Hierdoor neemt hij minder muurruimte in. Een ander voordeel vaan designradiator is dat door de verticale plaatsing je woonkamer hoger lijkt.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

About Stefano van Dam

Geef een reactie