McDonalds App

Je McChicken bestellen op een smartphone

McDonalds blijft innoveren. Dat is te zien aan de nieuwe ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Het gigantische bedrijf is bezig met het ontwikkelen van een applicatie waarmee je een bestelling kan plaatsen bij een Mac restaurant bij jou in de buurt.

Zo kun je vanuit je luie stoel je bestelling plaatsen, vervolgens naar het filiaal bij jou in de buurt racen, en je bestelling ophalen. Je hoeft de auto niet uit, want er wordt van tevoren een plek aangewezen waar jij, met je auto, plaats moet nemen. Vervolgens zal een medewerker jouw bestelling brengen op het afgesproken tijdstip.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de app.

De Mac zal dit concept eerst testen in de Verenigde Staten, maar wil in de nabije toekomst dit concept richting Europa verschepen. De verwachting is dat eind 2017 het concept wordt uitgerold in onze buurt. Het filiaal op Schiphol zal als eerste te werk gaan met de mobiele applicatie.

Meer informatie over de McDonalds in Vlaardingen? Klik dan snel op deze link!

About Jasper de Wit

Actief schrijven, vormgeving, marketing & communicatie. Dat zijn de onderwerpen waar ik veel mee bezig ben. Momenteel ben ik redacteur bij Boulevard Vlaardingen.

Geef een reactie