Kopje koffie

Hoe drink ik mijn koffie?

Wees creatief met Koffie en ontdek nieuwe smaken! Wij hebben enkele tips voor een totaal nieuwe smaaksensatie.

Combo’s
Een glaasje wijn bij het eten om de smaak te vergroten is heel normaal in Nederland. Vanaf 2017 gaan we hetzelfde doen met Koffie! Een lekker stukje gebak bij uw zelfgemaakte cappuccino of een appeltaartje bij de espresso.

Afbeeldingsresultaat voor gebak + koffie

Nieuwe smaaksensaties
Je kunt ook zelf aan de slag met het uitproberen van nieuwe smaken. Waarom probeer je niet eens een ander soort water? Koop zo’n anderhalve liter mineraalwater en kijk of het verschil te proeven is!

Afbeeldingsresultaat voor mineraalwater koffie

Laat je koffie een tijdje staan

Je loopt in de supermarkt bij de zuivel afdeling, en ja hoor, daar staat het: Een ice cold frappuccino. Gekoelde koffie wordt de trend van 2017 op het gebied van koffie.
Start met een lekkere zelfgemaakte espresso, pak een pak melk en voeg ijs toe. Meng dit alles goed door elkaar en voeg een vleugje karamel toe. Proef tussendoor zodat de karamel smaak niet te overheersend word! Voeg aan het eind nog een vleugje slagroom toe, en klaar! Je eigen frappuccino.

Afbeeldingsresultaat voor ijskoffie

Meer informatie over koffie & koffiezetapparaten? Klik hier!

Save

About Jasper de Wit

Actief schrijven, vormgeving, marketing & communicatie. Dat zijn de onderwerpen waar ik veel mee bezig ben. Momenteel ben ik redacteur bij Boulevard Vlaardingen.

Geef een reactie